Loading...
به فروشگاه اینترنتی سوپرمیوه خوش آمدید
مهمان! - ورود

گرمک طالبی

0

 

Cantaloupe

گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر و هضم آنها آسان تر است.

طالبی و گرمک از میوه های پر آب فصل تابستان است. طالبی شیرین تر و خوشبوتر از گرمک است.

قسمتهای مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از: میوه - تخم میوه.

گرمک و طالبی را در زبان عربی، شمام، بطيخ المحترز می نامند.

خواص

۱- طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است. ۲- طالبی، ادرارآور نرم کننده (ملین) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

۳- طالبی، کم خونی را معالجه می کند.

۴- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به يبوست و بواسیر هستند مفید است.

۵- طالبی و گرمک به علت داشتن آب زیاد، حبس البول (شاش بند) را درمان می کند.

۶۔ طالبی برای کسانی که نقرس، رماتیسم دارند و یا صفرایی مجاز هستند مفید است.

۷- طالبی را می توان با شکر مخلوط نمود و به صورت پالوده مصرف کرد.

۸- گرمک سرشار از ویتامین A و C (آ وث) و سلولز است.

9- گرمک خنک و ملين است مخصوصا برای کسانی که از یبوست مینالند تجویز شده است.

۱۰ - گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

۱۱ - گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست مؤثر است.

۱۲. آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

۱۳ - طالبی وقتی به اندازه یک گردو می شود آن را می چینند و با سرکه از آن ترشی درست میکنند.

تذکرات

١. کسانی که مبتلاء به سوء هاضمه هستند باید در مصرف گرمک و طالبی زیاده روی نکنند.

٢. کسانی که مرض قند دارند باید جانب احتیاط را مراعات کنند و یا مصرف نکنند.

٣. کسانی که ورم معده دارند باید در مصرف طالبی زیاده روی نکنند.

 

نظرات
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد

    مشاوره، آموزش، طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی